Lajme

Hoti: Me Serbinë nuk flasim për integritetin territorial

Hoti: Me Serbinë nuk flasim për integritetin territorial
11:32 | 27 Qershor 2020

Kryeministri Avdullah Hoti, ka thënë se në dialogun me Serbinë nuk do të bisedojnë për integritetin territorial.

Ai në konferencë për media pas kthimit nga Brukseli ka thënë se ka koordinim të ngushtë ndërmjet Uashingtonit dhe qendrave evropiane.

“Sa i përket vizave është me interes që ka një mirëkuptim nga ana e komisionit dhe parlamentit se ne i kemi plotësuar kushtet. Janë tri vende që janë më skeptike por ne do të punojmë me to. Unë nuk do të jap datë për vizat sepse kjo nuk varet prej nesh. Në publik duken si takime te ndara. Nuk janë të ndara. Ka koordinim të ngushtë dhe të plotë ndërmjet Uashingtonit dhe qendrave evropiane. Nuk bisedojmë për integritetin territorial dhe sistemin unitar”, ka thënë ai.

Më mirë në Kosovë se në Gjermani

Të tjera