Bota/Rajoni

Gjithsej 3.217 persona kaluan në vendkalimin kufitar Tabanoc

Gjithsej 3.217 persona kaluan në vendkalimin kufitar Tabanoc
17:31 | 26 Qershor 2020

Gjithsej 3.217 persona kaluan në vendkalimin kufitar Tabanoc deri në orën 10:00, njoftoi sot Ministria e Brendshme.

Nga këta, 1.984 persona hynë në vend, nga të cilët 1.308 ishin vendas dhe 676 me shtetas të huaj. 1.233 persona janë larguar nga vendi, përfshirë 912 shtetas vendas dhe 321 të huaj.

Në seancën e sotme të 72-të, qeveria vendosi të hapë plotësisht të gjitha vendkalimet kufitare për lëvizje të papenguar të udhëtarëve dhe automjeteve pa kryer testet PCR dhe pa iu referuar izolimit shtëpiak ose futjen në karantinën shtetërore.

Qytetarët e Maqedonisë pa teste PCR mund të hynë në Kosovë, Shqipëri dhe Serbi.

Banori/banorja i/e dhjetë: Jeta të ofron njerëz të këqij, por unë ua gjej vendin

Të tjera