Lajme

FSK-ja e gatshme të ndihmojë në luftën ndaj Covid-19

FSK-ja e gatshme të ndihmojë në luftën ndaj Covid-19
10:16 | 14 Korrik 2020

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, është takuar me me gjeneralin Rrahman Rama ku është biseduar rreth gatishmërisë së FSK-së për të ndihmuar në masat për parandalimin e pandemisë Covid-19.

Gjenerali Rama sqaroi se FSK-ja ka kapacitete mjekësore e logjistike për t’u përballur me çfarëdo situatë.

Në kuadër të Forcës së Sigurisë së Kosovës është vënë në gjendje gatishmërie “Batalioni i Mjekësisë”, që mund të vihet plotësisht në shërbim të qytetarëve të Kosovës.

“E falënderova gjeneral Ramën për bashkëpunimin e shkëlqyer, gatishmërinë e tij dhe FSK-së dhe ndihmën që po ofrohet në betejën kundër virusit. Ndër të tjera konfirmova se Ministria e Shëndetësisë do të përkrah FSK-në në fuqizimin e personelit shëndetësor dhe me pajisje medicinale. Me ushtarët tanë, vajzat e djemtë FSK-së dhe së bashku me të gjithë qytetarët do të triumfojmë në luftën me pandeminë”, shkroi Zemaj në Facebook.

Një delegacion i Prince Coffee viziton plantacionet e kafesë në Indi

Të tjera