[wp-story]

Lajme

Ekspertë danez të drejtësisë do të vijnë në Kosovë për shkëmbim të përvojave

Ekspertë danez të drejtësisë do të vijnë në Kosovë për shkëmbim të përvojave
17:59 | 16 Shtator 2020

Minsitri i Drejtësisë, Selim Selimi bëri të ditur se ekspertë nga Danimarka do të vijnë në Kosovë për shkëmbim të përvojave në fushën e drejtësisë.

Përmes facebookut ministri Selimi tha se për këtë vizitë u mor vesh me homologun e tij danez, Nick Hækkerup.

Ky është postimi i tij i plotë:

Takim shumë përmbajtësor me homologun tim nga Danimarka, ministrin Nick Hækkerup, me të cilin diskutuam virtualisht për thellimin e bashkëpunimit dhe bashkërendimit të aktiviteteve në Sistemin e Drejtësisë.
Me z. Hækkerup në theks të bisedës ishte forcimi i kapaciteteve në Shërbimin Korrektues të Kosovës.
Po ashtu nga ministri Hækkerup mora zotimin për një vizitë të ekspertëve danez të fushës së drejtësisë, të cilët do të kontribuojnë në shkëmbimin e përvojave me ShKK dhe ngritjen e kapaciteteve.
Mbetemi të përkushtuar që të përmbushim standardet dhe praktikat më të mira, duke marrë shembull dhe model nga shtete si Danimarka.

Comodita nis 35 kontejnerë me dyshekë për në SHBA

Të tjera