Lajme

Dëmtimi i gypit në Hajvali i lë pa ujë 6 lagje të Prishtinës

Dëmtimi i gypit në Hajvali i lë pa ujë 6 lagje të Prishtinës
08:32 | 22 Qershor 2020

Pjesa dërmuese e banorëve të lagjes Hajvalia në Prishtinë kanë mbetur pa furnizim me ujë të pijshëm.

Kjo për shkak të ndërhyrjes ilegale në rrjetin e ujësjellësit të disa qytetarëve.

E nuk do të jetë vetëm Hajvalia ajo që do t`i vuajë pasojat nga ky problem.

Pa ujë të pijshëm, nga ora 10:00 – 14:00, sot do të mbesin edhe 5 lagje të tjera: Graçanicë, Veternik, Zona Qendër e Bregut të Diellit, Lagjja e Spitalit dhe Mati 1.

“KRU “Prishtina” njofton se ekipet e mirëmbajtjes dhe operimit do të merren me sanimin e defeketit, me ç’rast konsumatorët e zonës më të madhe të Hajvalisë deri në sanimin përfundimtar do të jenë pa ujë të pijshëm. Intervenimi nga ekipet e mirëmbajtjes dhe operimit duhet të realizohet në gypin magjistral Badoc-Prishtinë dhe krejt për shkak të dëmtimit të valvolës në Hajvali, nga persona të papërgjegjshëm”, përfundon njoftimi i KRU Prishtina.

Prince Caffe pjesëmarrës në panairin DUBAI EXPO 2021

Të tjera