Ekonomi / Financa

Dalin pagat e sektorit publik

Dalin pagat e sektorit publik
16:54 | 30 Qershor 2020

Ministria e Financave dhe Transfereve ka bërë procesimin e pagave për të gjithë ata që paguhen nga buxheti i Kosovës, pra shërbyesit publikë dhe civilë.

Këtë informacion e ka bërë të ditur një sinjalizues i Gazetës Sinjali.

Numri i punonjësve që marrin paga nga buxheti i Kosovës është rreth 82 mijë veta.

Kredi me afat rekord të shqyrtimit dhe aprovimit

Të tjera