Lajme

Çka do të ndodh sot në Kosovë?

Çka do të ndodh sot në Kosovë?
07:46 | 16 Korrik 2020

Kuvendi i Komunës së Prizrenit, mban mbledhjen e jashtëzakonshme të thirrur nga kryesuesi i Kuvendit, Sulltan Badalli. (Shtëpia e Kulturës “Xhemajli Berisha”, Prizren, ora 10:00)

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Vesel Krasniqi, bashkë me inspektorët e tregut vizitojnë disa operatorë ekonomikë për të parë nga afër zbatueshmërinë e masave anti COVID-19. (Nisja bëhet nga objekti i MTI-së, ora 10:45)

Ministri i Punëve të Brendshme, Agim Veliu, viziton Akademinë e Kosovës për Siguri Publike. (Objekti i AKSP-së në Vushtrri, ora 11:00)

Ministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Vlora Dumoshi, viziton Komunën e Fushë-Kosovës dhe lokacionin e Muzeut të Natyrës tek Pishat, mbi fshatin Bardh i Madh. (Objekti i Komunës, Fushë-Kosovë, ora 11:00)

Mbahet ceremonia e hapjes së Qendrës për Edukim dhe Kulturë “Libart” dhe “Bibliotekës Qarkulluese” (Biblioteka “Hivzi Sulejmani”, Lagjja “Dardania”, Prishtinë, ora 15:00)

Një delegacion i Prince Coffee viziton plantacionet e kafesë në Indi

Të tjera