Lajme

Çfarë po ndodh? Kolonë deri në 5 km në rrugën Prishtinë – Podujevë

Çfarë po ndodh? Kolonë deri në 5 km në rrugën Prishtinë – Podujevë
18:44 | 28 Shtator 2020

Një nga rrugët më të frekuentuara në Kosovë është ajo që lidh kryeqytetin me Podujevën.

Për shkak të afërsisë dhe qarkullimit të madh të qytetarëve në këto dy qytete, shpesh krijohen edhe kolona të gjata.

E, të gjithë ata që pasditen e sotme u nisën drejt Podujevës, po ballafaqohen me pritje të gjata.

Makina të shumta janë në kolonë, ndërsa bëhet e ditur se kjo tollovi u krijua për shkak të punimeve në rrugë.

1 abonim, 3 paisje, 240 kanale shqip – NimiTV në gjithë Evropën për vetëm 99.90€ për 12 muaj

Të tjera