Auto

Azhurnimi i aeropodeve të Apple zvogëlon një mori karakteristikash të reja në kufjet pa tel

Azhurnimi i aeropodeve të Apple zvogëlon një mori karakteristikash të reja në kufjet pa tel
09:58 | 23 Qershor 2020

‘Audio hapësinore’ lejon që kufjet të japin një kuptim të hapësirës.

Apple ka zbuluar një azhurnim të ri softuerësh për AirPods e tij, duke sjellë një mori karakteristikash të reja, transmeton lajmi.net.

Ai përfshin një veçori “audio hapësinore”, e cila përdor filtra dhe teknologji tjetër për të lejuar që tingulli të ndjehet sikur po vjen nga personi, pavarësisht se përdor vetëm dy kufje, tha Apple.

Ky tipar përdor sensorë lëvizjeje në kufje dhe pajisje për të mbajtur statistikën e tingullit edhe kur koka e një personi ose iPad po lëvizin, tha Apple. Kjo veçori do të jetë në dispozicion vetëm në AirPods Pro më të ri, tha Apple.

Softueri i ri gjithashtu përfshin “kalimin automatik”, që do të thotë se AirPods do të lidhen me cilindo pajisje që është duke u përdorur, në vend se pronarët e tyre duhet të ndryshojnë manualisht midis iPhone dhe iPad të tyre.

Kjo veçori do të jetë e disponueshme si në versionin Pro ashtu edhe në atë jo-Pro të AirPods, tha Apple.

Petrol Company hap pikën më të re në Orllat me super çmime për Black Friday: Diesel 1.51€ dhe Benzinë 1.38€

Të tjera