×
 • Lajme
 • Lajme

  Njoftimet nga KEDS, vendet që do të mbesin nesër pa rrymë

  FrontOnline
  31 Gusht 2023

  Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

  01.09.2023

  Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

  Prishtinë

  1.

  Nga NS 110/10[kV] Prishtina 5 do të ndërprehet:

  NS 10/0.4[kV] TS Barileve te Xhamia me (kod: 13000002049) nga ora 10:30 deri në ora 15:30

  Vendet: TS Barilevë te Xhamia

  Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndërrimi i shtyllave te tensionit të ulët, zëvendësimi i përçuesve me kabllon ABC.

  Pejë

  1.

  Nga TS 35/10kV Peja II do të ndërprehet:

  Dalja 10kV Spitali (kodi: 50051008) prej orës 10:00 deri në ora 11:00

  Vendet: Spitali dhe Pompat e Ujit.

  Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndërrim i shtyllave të tensionit të mesëm.

  2.

  Nga TS 35/10kV Peja II do të ndërprehet:

  Dalja 10kV Maja e zezë (kodi: 50051007) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

  Vendet: Gjimnazi, Kisha Ortodokse, lidhja rezervë TS-7/2,Kfori Italian, KFOR-i Argjentina.

  Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndërrimi i shtyllave të tensionit të mesëm.

  3.

  Nga TS 35/10kV Peja II do të ndërprehet:

  TS 10/04kV TS Kisha Ortodokse (kodi: 50051008006) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

  Vendet: Kisha Ortodokse.

  Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndërrimi i shtyllave të tensionit të mesëm.

  02.09.2023

  Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

  Ferizaj

  1.

  Nga TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

  Dalja 10kV Kraishta (kodi: 41000002) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

  Vendet: Rufci i Ri,Rufci i Vjetër, Hallaqi i Vogël, Hallaqi i Madh, Ribar i Vogël, Ribar i Madh, Zllakuqan, Kraishta, Bujani, Bregu i Zi, Godanci i Epërm,Varigoci dhe Kraishta.

  Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave të tensionit të mesëm, konzollave, izolatorëve dhe bartja e rrjetit në shtylla të reja.

  Pejë

  1.

  Nga TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

  Dalja 10kV Gremniku (kodi: 52000011) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

  Vendet: Gremnik, Dollc, Qupeva,Vlljaku, Dushi, Sferka, Perqeva, Rastoka, Kpuzi dhe Qeskova.

  Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrim i shtyllave të tensionit të mesëm, bartje e rrjetit, shtrëngimi i përçuesve, ndërrim i konzollave dhe izolatorëve.

  Prishtinë

  1.

  Nga TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

  Dalja 10kV Koliqi (kodi: 14016002) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

  Vendet: Koliqi, Ballabani dhe Nishevci.

  Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i ilnjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

  02.09.2023

  Punime në projekte investive

  Prishtinë

  1.

  Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehen Ts-at në stabiliment:

  TS 10/04[kV] Letonc 1 te shkolla (kodi: 14000006034)nga ora 09:00 deri në ora 17:00

  TS 10/04[kV] Letonc 2 priv (kodi: 14000006035)nga ora 09:00 deri në ora 17:00

  TS 10/04[kV] Letonc 3 e re (kodi: 14000006036)nga ora 09:00 deri në ora 17:00

  TS 10/04[kV] Letonc Çeshmja ZPRR 2016 (kodi: 14000006267)nga ora 09:00 deri në ora 17:00

  Vendet: Letonc 1,2,3 dhe te Çeshmja.

  Arsyeja: Projekte investive, realizimi i punimeve në kuadër te projektit Letonc 3.

  2.

  Nga TS 110/10(20) kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

  Dalja 10/ kV J15 Bena AF (kodi:19100017) nga ora 09:00 deri ora 17:00

  Vendet: rr.Agim Ramadani, Rr. Hanryi Dunant dhe rr.Hakif Zejnullahu nga një pjesë.

  Arsyeja: Projekte investive, ndërrimi i transformatorëve dhe kthinave RMU.

  3.

  Nga TS 110/10(20) kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

  TS 10/04 kV TS N.P.”JETA”- (kodi: 19100008097) nga ora 09:00 deri ora 17:00

  TS 10/04 kV TS N.P.”JETA”- (kodi: 19100008095) nga ora 09:00 deri ora 17:00

  TS 10/04 kV TS D3 (kodi: 19100008057) nga ora 09:00 deri ora 17:00

  TS 10/04 kV TS U3 (kodi: 19100008034) nga ora 09:00 deri ora 17:00

  Vendet: Arbnor & Astrit Dehari Lok, pran QKU-ës,19.Bulevardi Dëshmorët e Kombit D/2 HY.IV-A/2-15, 2. Ulpiana U3 VI.POD

  Arsyeja: Projekte investive, ndërrimi i transformatorëve dhe kthinave RMU.

  4.

  Nga TS 110/10(20) kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

  TS 10/04 kV TS D6 (kodi: 19100016112) nga ora 09:00 deri ora 17:00

  Vendet: 2. Ulpiana D-4-1-17

  Arsyeja: Projekte investive, ndërrimi i transformatorëve dhe kthinave RMU.

  Pejë

  1.

  Nga TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

  Dalja 10kV Gllareva (kodi: 52000009)nga ora 09:00 deri në ora 11:00

  Vendet: Dresniku, shkolla, Benita kompani, Gllareva1, Veselajt 2,3,4, Morinët 5 shkolla, Rixheva1 dhe 2, Stapanica 2, Zabërgja, Çabiqi1,2 dhe 3, Gllarevë Antena e Ipko-s, depo M. Jaha, Mirusha transport, Lagjja Buzhala.

  Arsyeja: Projekte investive, përmasimit të vërejtjeve të dhëna nga komisioni i pranimit teknik.

  02.09.2023

  Punime nga palët e treta

  Gjilan

  1.

  Nga TS 35/10kV Artanë do të ndërprehet:

  Dalja 10 kV Kolonija e Vjetër (kodi: 60024001) nga ora 09:00 deri në ora 12:00

  Vendet: Kolonia e vjetër, Kolonia e minatorëve, Tullar, Jasenovik dhe Qeranovik.

  Arsyeja: Punime sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

  Pejë

  1.

  Nga TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

  TS 10/04 kV Ts Deqani 2 (kodi: 53000003002) nga ora 11:00 deri në ora 17:00

  Vendet: Pjesë e rr.Sali Çeku.

  Arsyeja: Punime sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

  Ferizaj

  1.

  Nga TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

  Dalja 10 kV Ujevara (kodi: 40041011) nga ora 10:00 deri në ora 13:00

  Vendet: rr. Nerodimes, Ujëvara, Frigoriferi, dhe Barakat.

  Arsyeja: Punime sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

  03.09.2023

  Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

  Ferizaj

  1.

  Nga TS 110/35/10 kV Ferizaj 1 (Bibaj) do të ndërprehet TR1 dhe TR 2:

  NS 35/10kV Ferizaj III, NS 35/10kV Ferizaj II, NS 35/10kV Kaçqaniku, NS 35/10kV Shtërpce, NS 35/10kV Silkapori nga ora 11:00 deri në ora 15:00.

  Vendet: rrugët: 2 Korriku (një pjesë), Afrim Zhitija, Ahmet Delija (një pjesë), Ahmet Kaçiku, Aleksandër Mojsiu (një pjesë), Ali Pashë Tepelena (një pjesë), Astrit Bytyqi, Azem Shkreli (një pjesë), Besim Fazliu, Besim Qarri (një pjesë), Daut Dauti, Dëshmorët e Kombit, Dimitrije Tucoviq, Emin Duraku, Esat Mekuli (një pjesë), Faton Vehbiu (një pjesë), Fazli Sojeva, Ganimete Tërbeshi, Gëzim Sahiti, Gjon Sereqi, Halil Alidemaj, Isa Boletini, Kemajl Hetemi, Kuvendi i Arbërit, Marije Shllaku, Mic Sokoli (një pjesë), Naim Frashëri, Nazmi Uksmajli, Mustaf Goga (një pjesë), Sander Prosi, Tahir Meha (një pjesë), Tahir Sinani, Tomorri (një pjesë), Vllezërit Gërvalla, Vllezërit Frashëri (një pjesë) dhe Xhon Sereqi (një pjesë), Afrim Abazi (një pjesë), Ajet Gërguri (një pjesë), Atë Pren Doqi (një pjesë), Drenica (një pjesë), e Dukagjinit (një pjesë), e Dardanisë, e Kaçanikut (një pjesë), e Lubetenit, e Shkumbinit (një pjesë), Epopeja e Jezercit, Eqrem Qabej (një pjesë), Gjergj Kastrioti (një pjesë), Gucia (një pjesë), Hasan Çerkini, Idriz Seferi (një pjesë), Lekë Dukagjini (një pjesë), Mbretëresha Tetutë (një pjesë), Migjeni (një pjesë), Musine Kokollari (një pjesë), Naim Beka, Nazim Bakiu (një pjesë), Njazi Bajraktari, Pjetër Budi (një pjesë), Qamëria (një pjesë), Ramadan Salihu, Ramush Satrolli (një pjesë), Sadik Bega (një pjesë), Sejdi Sejdiu, Shtjefan Gjeçovi (një pjesë), Tefta Tashko (një pjesë), Ulpiana (një pjesë) dhe Xhemë Gostivari (një pjesë), 12 Qershori (një pjesë), Ahmet Kaçiku (një pjesë), Ali Kelmendi, Dëshmorët e Kombit, e Dardanisë, Epopeja e Jezercit (një pjesë), Hoxhë Kadri Prishtina, Isa Boletini, Mustafë Goga, Ramadan Rexhepi, Sanije Rexhepi, Sejdi Sejdiu, Smajl Gorani, Tahir Sinani dhe Uran Tinova (një pjesë), Ahmet Hoxha, Bekim Osmani, Beteja e Kosharës, Dëshmorët e Kombit, Drenica (një pjesë), e Adriatikut (një pjesë), e Dibrës (një pjesë), e Lubjanës (një pjesë), Hamëz Jashari, Latif Hasani (një pjesë), Lepenci (një pjesë), Lulzim Guta, Metush Krasniqi, Rifat Berisha, Riza Goga, Sadik Bega (një pjesë), Sadik Trafashiku, Sali Baliu, Sharrit, Skënderbeu, Toni Bler, Vjosa (një pjesë), William Walker (një pjesë), Xhimi Shea (një pjesë) dhe Zenel Hajdini, 1 Tetori (një pjesë), 28 Nëntori (një pjesë), Arsim Rexhepi, Bajram Kelmendi (një pjesë), Bilall Shala, Cen Dugolli, Driton Islami, e Reçakut, Ganimete Tërbeshi, Hasan Berisha (një pjesë), Magj. Ferizaj-Prishtinë (një pjesë), Metush Krasniqi (një pjesë), Ndre Mjeda (një pjesë), Nora Kelmendi (një pjesë), gim Prodani (një pjesë), Ali Hadri, Beq Heta (një pjesë), Besim Rexhepi (një pjesë), Dëshmorët e Kombit, Elhami Hasani (një pjesë), Enver Maloku (një pjesë), Faik Rexha (një pjesë), Gramozi (një pjesë), Gursel e Bajram Sylejmani, Hajdin Matoshi (një pjesë), Imri Halili, Lagja e Qiraxhive, Liman Reka, Luigj Gurakuqi (një pjesë), Mujo Ulqinaku (një pjesë), Nekadin (një pjesë), Rexhë Berisha (një pjesë), Riza Matoshi (një pjesë), Rrezak Shala, Sylejman Pitarka (një pjesë), Vezir Jashari, Viktor Hygo (një pjesë), Xhyli Semaja (një pjesë) dhe një pjesë e fshatit Voskopojë, fshatrat: Papaz, Pojatë, Rahovicë, Sazli, Softaj, Talinoc, (një pjesë), Talinoc i Jerlive (një pjesë) dhe Talinoc i Muhaxherëve (një pjesë), Bajnicë, Burnik, Gaçkë, Gaçkë e Epërme, Gërlicë, Gërlicë e Epërme, Gjelbin, Greme (një pjesë), Izhancë, Koshtane, Semajë dhe Varosh (një pjesë), Doganaj, Dubravë, Pleshinë, Pleshinë e Eperme dhe e Poshtëme, Zaskok, Elezaj (një pjesë), Gërlicë (një pjesë), Greme, Qardak-Kaçaniku i Vjetër (një pjesë), Magj. Ferizaj-Kaçanik (një pjesë), Rakaj dhe Varosh, Bob, Gajre, Ivajë, Kotlinë, Lumbardh (Kotlinë), Laq (një pjesë), Puset e Nikës (një pjesë), Strazhë dhe rruga Vllezërit Çaka (një pjesë), Bajnicë (një pjesë), Begrancë, Doganaj, Duraj, Elezaj, Fusha e Pajtimit (një pjesë), Gabricë, Kaçanik i Vjetër, Koxhaj (një pjesë), Magj.Ferizaj-Kaçanik (një pjesë), Stagovë dhe Çardak-Kaçaniku i Vjetër, Shtërpce një pjesë dhe një pjesë e fshatit Berevce, Brezovica, Jazhince, Sevce, Vrbeshtica dhe Vikendicat, Biti e Epërme, Biti e Poshtme, Brod, Drajkovce (një pjesë), Firajë, Gotovushë, Shushice dhe Viqë dhe Senol Ilkiz Simtex Sh.P.K, Visar Ramajli REKS L.L.C, Hidroenergji, KIVO, Stagova & Dauti Comerc, Silkapori, X-Fort dhe Renova.

  Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorit përcjellës në zbarrat kryesore në kthinën H02

  Banori apo banorja i/e radhës në BBVK vjen nga Tirana, por kush është ai/ajo?
  Nga Rubrika
  Lajme04 Dhjetor 2023
  Vrasja mizore e Liridona Ademajt i ka prekur shqiptarët në Suedi, atje ku ajo jetonte, por edhe kolegët e saj të punës...
  Lajme04 Dhjetor 2023
  Neuropsikiatri Ferid Agani tha në Frontal në T7 se e ka që Kosova do të përballet me një shkallë të tillë të...
  Lajme04 Dhjetor 2023
  Një grabitje e armatosur dyshohet se ka ndodhur në filialin e një institucioni financiar në lagjen “Bregu i Diellit” në Prishtinë. Në...
  Të tjera
  Lajme04 Dhjetor 2023
  Avokatja kosovare nga Suedia, Arlinda Loncari, është deklaruar duke dhënë detaje nga ajo se çfarë ka gjetur dhe çfarë ka lexuar prej...
  Lajme04 Dhjetor 2023
  Çmimi i derivateve në bursën ndërkombëtare ka shënuar të hënën ulje. I njëjti ritëm po vazhdon edhe në Kosovë. Gjatë kësaj periudhe,...
  Lajme04 Dhjetor 2023
  Rrjeti i Grave të Kosovës (RrGK) po vlerëson se dënimet minimale për vrasësit e grave, po u lënë hapësirë abuzuesve që të...
  Opinione04 Dhjetor 2023
  Nga Kaspar Villiger: I Kur njerëzit veprojnë me përgjegjësi vetjake kjo sjell shumë përfitime për shoqërinë. Ata që kujdesen për veten nuk...
  Vip04 Dhjetor 2023
  Ashtu papritur, një ditë më parë morëm vesh se ylli shqiptar Dua Lipa i ka dhënë fund romancës me regjisorin Romain Gavras,...
  Sport04 Dhjetor 2023
  Shqipëria njohu kundërshtarët në finalet e Europianit “Gjermani 2024”, ku do të përballet me Italinë, Kroacinë dhe Spanjën. Kundërshtarë të fortë në...

  FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.