Lajme

Asnjë viktimë, 10 raste të reja me COVID-19 në Kosovë

Asnjë viktimë, 10 raste të reja me COVID-19 në Kosovë
14:57 | 08 Dhjetor 2021

Në 24 orët e fundit në Kosovë nuk është regjistruar asnjë viktimë nga COVID-19.

Gjatë kësaj kohe janë raportuar edhe 10 raste të reja të infektuara me këtë virus.

Kështu është bërë e ditur nga Ministria e Shëndetësisë.

Cilësi, gatim dhe shpërblim

Të tjera