Lajme

Asnjë vdekje e re nga COVID-19 në Holandë

Asnjë vdekje e re nga COVID-19 në Holandë
14:58 | 22 Qershor 2020

Holanda nuk ka regjistruar asnjë vdekje ditore nga COVID-19, për herë të parë nga fillimi i marsit.

RIVM, Instituti Kombëtar për Shëndetin Publik dhe Mjedis në Holandë ka raportuar zero vdekje nga Covid-19 për herë të parë që nga fillimi i marsit, raporton Reuters.

Holanda raportoi 69 infeksione të reja dhe dy pranime në spital.

Numri i përgjithshëm i vdekjeve në vend mbetet në 6,090 dhe numri i përgjithshëm i personave që kanë testuar pozitivisht është rritur në 49,658.

Me rastin e Black Friday, 28 Nëntorit dhe 32 vjetorin e kompanisë, Petrol Company me çmime marramendëse në derivate dhe…

Të tjera