Lajme

Ambasada Britanike: Jemi të brengosur për rritjen e krimeve ndaj serbëve, të sigurohen komunitetet jo-shumicë

Ambasada Britanike: Jemi të brengosur për rritjen e krimeve ndaj serbëve, të sigurohen komunitetet jo-shumicë
11:59 | 26 Qershor 2020

Ambasada e Britanisë së Madhe në Kosovë ka kërkuar nga institucionet qendrore të Kosovës që të sigurojnë komunitetet jo shumicë.

“Jemi të brengosur me rritjen e krimeve të raportuara ndaj Serbëve të Kosovës gjatë pandemisë COVID-19. Është me rëndësi që të gjitha komunitetet të ndihen të sigurta në Kosovën multietnike”, thuhet në kumtesë.

“Ne kërkojmë nga institucionet qendrore që të marrin seriozisht këto shqetësime dhe të ofrojnë zgjidhje për të siguruar komunitetet jo-shumicë”.

Jemi të brengosur me rritjen e krimeve të raportuara ndaj Serbëve të Kosovës gjatë pandemis COVID-19. Është me rëndësi…

Δημοσιεύτηκε από British Embassy Pristina στις Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera