[wp-story]

Lajme

Ahmeti rreth 2 milionëshit të Qeverisë për bizneset: Kjo punë është pak hajgare

Ahmeti rreth 2 milionëshit të Qeverisë për bizneset: Kjo punë është pak hajgare
14:17 | 30 Nëntor 2020

Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti ka reaguar pas vendimit të Qeverisë për të ndarë 2 milionë euro për 156 biznese.

Ahmeti thotë se ndidhmës nuk duhet t’i thuhet jo, por kjo punë sipas tij është pak hajgare.

E kjo për këto arsye:

– Pagat e Deputetëve janë më shumë se 2 milion euro.
– Shpenzimet repeezentative janë më shumë se dy milion.
– Shpenzimet gjyqësore janë më shumë se dy milion.
– Më shumë se dy milion ju ka vjedh një njeri në thesar.Ky është postimi i tij i plotë:
Qeveria paska ndarë 2 milionë euro për 156 biznese nga Programi për Rimëkëmbje Ekonomike.

E di që ndihmës nuk duhet me i thënë jo, dhe se çdo ndihmë dikënd e ndihmon por a nuk është pak hajgare kjo punë.– Pagat e Deputetëve janë më shumë se 2 milion euro.
– Shpenzimet repeezentative janë më shumë se dy milion.
– Shpenzimet gjyqësore janë më shumë se dy milion.
– Më shumë se dy milion ju ka vjedh një njeri në thesar.E di që nuk është përgjegjësia vetëm e qeverisë por aman gjene një gjuhë të përbashkët, qoftë edhe emëruesin më të vogël.Vendosni edhe me shku në zgjedhje vec me kushtin që votoni diçka në ditët e fundit.

Bonus dhe Premium Kartela të cilat po i ofron Petrol Company, kartelat më të kërkuara nga klientët

Të tjera