Lajme

A duhet të lejohet organizimi i dasmave dhe ahengjeve?

A duhet të lejohet organizimi i dasmave dhe ahengjeve?
16:43 | 16 Qershor 2020

Petrol Company zbret çmimet në Ditën e Verës: Benzinë 1.70 euro dhe Diesel 1.85 Euro për litër

Të tjera