×
Etiketë: organizimi
Lajme23 Qershor 2020
Kryetarja e Kuvendit Vjosa Osmani ka thënë se ekziston një rezolutë e miratuar në Kuvendin e Kosovës që është kundër mbajtjes së zgjedhjeve të Serbisë në Kosovë. “Në vitin 2012 Kuvendi i Kosovës ka miratuar...
Lajme22 Qershor 2020
Organizmi i dasmave dhe ahengjeve tjera në lokalet hoteliere ende nuk është i lejuar, prandaj ju bëhet thirrje publike lokaleve hoteliere, që të mos lejojnë organizimin e dasmave apo ahengjeve në lokalet e tyre. Këtë...

FrontOnline, © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara.