Kronika

37 aksidente gjatë 24 orëve të fundit në Kosovë

37 aksidente gjatë 24 orëve të fundit në Kosovë
10:09 | 17 Korrik 2020

Policia e Kosovës ka publikuar numrin e aksidenteve në 24 orët e fundit.

Në mbarë vendin në 24 orëshin e fundit janë shënuar gjithsej 36 aksidente.

Prej tyre 16 kanë përfunduar me lëndime, ndërsa 21 aksidente kanë përfunduar vetëm me dëme materiale.

Këto të dhëna i ka publikuar policia e Kosovës, në statistikat e përgjithshme.

Blini derivate me çmim të lirë dhe hyni në garë për të fituar banesë, iphone 13 e 19 shpërblime tjera

Të tjera