Sport

​Shtyhet ndeshja ndërmjet Dritës dhe Inter D’Escaldes

​Shtyhet ndeshja ndërmjet Dritës dhe Inter D’Escaldes
17:32 | 08 Gusht 2020
Është shtyrë për pak kohë ndeshja mes Dritës dhe Inter D’Escaldes.

Kështu ka njoftuar para pak çastesh kampioni i Andorrës përmes faqes zyrtare.

Takimi i paraparë të fillojë në ora 18:00, tani është vendosur të luhet 90 minuta më vonë, pra në 19:30.

Prince Caffe: Hape dhe fito preminë kryesore, çdo muaj nga një Fiat 500

Të tjera