[wp-story]

Lajme

​Kryetari Imri Ahmeti nderon dëshmorët

​Kryetari Imri Ahmeti nderon dëshmorët
16:20 | 14 Qershor 2020

Lipjani ka shënuar sot 14 Qershorin, Ditën e Dëshmorëve të Komunës pa aktivitete sikurse herëve tjera.

Kjo shkaku i gjendjes me pandemi koronavirus në vendin tonë. E në pamundësi të organizimit të akademisë përkujtimore, kryetari Imri Ahmeti ka bërë homazhe për të nderuar jetën e veprën e gjithë dëshmorëve e martirëve që dhanë jetën për liri.

“Nderimi për dëshmorët e martirët është vlerë e përkushtim për reflektim që të ndërtojmë të ardhme prosperuese. Lavdi”, ka shkruar Ahmeti në Facebook.

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera