Bota/Rajoni

​Dy të vdekur nga COVID-19 në Mal të Zi

​Dy të vdekur nga COVID-19 në Mal të Zi
21:09 | 28 Qershor 2020

Dy pacientë me koronavirus kanë ndërruar sot jetë në Mal të Zi, ndërkohë që priten edhe rezultate e testit edhe një pacient tjetër, i cili dyshohet se ka vdekur nga infeksioni, njoftuan autoritetet vendore.

“Ne vazhdojmë të mbrojmë me përgjegjësi shëndetin dhe jetën e qytetarëve dhe substancën tonë ekonomike. Ne duhet të jemi në solidaritet dhe të bashkuar. Dallimet nuk janë rruga e suksesit, por rruga drejt dështimit. Kjo është e qartë për të gjithë”, tha qeveria në një njoftim në Twitter.

Ndryshe, sot janë konfirmuare 12 raste të reja me koronavirus në Mal të Zi. Aktualisht janë 157 raste aktive, prej tyre më së shumti në Rozhajë – 58, pasuar nga Podgorica me 34, etj., transmeton KosovaPress.

“Ne vazhdojmë të mbrojmë me përgjegjësi shëndetin dhe jetën e qytetarëve dhe substancën tonë ekonomike. Ne duhet të jemi në solidaritet dhe të bashkuar. Dallimet nuk janë rruga e suksesit, por rruga drejt dështimit. Kjo është e qartë për të gjithë”, tha qeveria në një njoftim në Twitter.

Ndryshe, sot janë konfirmuare 12 raste të reja me koronavirus në Mal të Zi. Aktualisht janë 157 raste aktive, prej tyre më së shumti në Rozhajë – 58, pasuar nga Podgorica me 34, etj.

KEDS zë 156 persona duke e vjedhur energjinë elektrike për një javë

Të tjera