Kronika

Zhduket një vajzë në Pejë

Zhduket një vajzë në Pejë
09:42 | 24 Qershor 2020

Një vajzë është zhdukur në Radac të Pejës.

Babai i vajzës e ka raportuar në polici se vajza e tij ka dalë nga shtëpia më 22 qershor dhe nuk nuk dihet asgjë për vendndodhjen e saj. Rasti është nën hetime.

Ambasadorja e parë e Izraelit në Kosovë, e impresionuar me punën në Comodita

Të tjera