Lajme

VV-ja në Istog nuk mbështetë Rezolutën për mbrojtjen e UÇK-së

VV-ja në Istog nuk mbështetë Rezolutën për mbrojtjen e UÇK-së
14:11 | 21 Korrik 2020

Lëvizja Vetëvendosje ka dalë edhe zyrtarisht kundër mbështetjes së UÇK-së.

Në mbledhjen e sotme të Kuvendit Komunal të Komunës së Istogut, asamblistët e Vetëvendosjes votuan kundër rezolutës së propozuar për mbrojtjen e vlerave të UÇK-së, rezolutë kjo e cila deri tani është votuar në disa Kuvende Komunale të Kosovës.

Grupi Parlamentar i Vetëvendosjes në Istog ka thënë se kanë udhëzime nga qendra e Vetëvendosjes në qendër që mos të votojnë këtë rezolutë pro UÇK-së.

Pavarësisht deklarimit kundër nga ana e Vetëvendosjes, partitë tjera në këtë Komunë votuan pro rezolutës dhe ajo u miratua me shumicën e votave të asamblistëve.

 

 

 

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera