[wp-story]

Lajme

Vendosen tabelat njoftuese në pritoret e autobusëve në Prishtinë

Vendosen tabelat njoftuese në pritoret e autobusëve në Prishtinë
13:14 | 26 Gusht 2020

Komuna e Prishtinës ka vendosur tabelat njoftuese në pritoret e autobusëve. Përmes këtyre tabelave, qytetarët do të njoftohen për vendndodhjen dhe orarin e autobusëve

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka njoftuar për vendosjen e tabelës në stacionin “Katedralja”.

Ai ka njoftuar se tabelat do të vendosen në të gjitha pritoret e kryeqytetit.

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera