Lajme

Trafiku Urban rikthen orarin e vjetër të qarkullimit me masat e njëjta

Trafiku Urban rikthen orarin e vjetër të qarkullimit me masat e njëjta
09:41 | 28 Korrik 2020

“Trafiku Urban”, ka njoftuar se ka rikthyer orarin e njëjtë të qarkullimi nga ora 06:00 deri në orën 22:00.

Sipas njoftimit do të mbesin masat e njëjta.

“Pas ndryshimit të orarit të lëvizjes së lirë, rikthehet orari i rregullt i qarkullimit të autobusëve në linjat e Trafikut Urban nga ora 06:00 deri 22:00. Kërkohet respektimi i masave në fuqi që përfshijnë bartjen e maskës mbrojtëse, kufizimi i numrit të udhëtarëve max. 20 dhe respektim të distancës edhe brenda autobusit”.

Comodita në panairin M.O.W. po shijon takimet me biznese për mundësi shkëmbimi eksperiencash, rrjetëzimi dhe bashkëpunimi

Të tjera