Lajme

Thaçi thërret konferencë për media në ora 16:30

Thaçi thërret konferencë për media në ora 16:30
14:28 | 18 Qershor 2020

Presidenti i vendit, Hashim Thaçi ka thirrur një konferencë për media sot gjatë ditës.

Sipas njoftimit të lëshuar nga zyra e tij, konferenca nisë në orën 16:30.

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera