Sport

Të dielën klinika për minibasketboll

Të dielën klinika për minibasketboll
13:54 | 08 Dhjetor 2021

Të dielën (12.12.2021) në ora 11:00 do të mbahet klinika online për trajnerët e gjeneratave të reja, me theks në punën me basketbollistët dhe basketbollistet u12.

Ligjërues është eksperti i mirënjohur spanjoll Dr. Sergio Lara Bercial.

Tema e klinikës është:

Trajnimi në minibasketboll-Filozofia, Metodologjia&Pedagogjia e punës Sergio Lara Bercial është një ndër ekspertët më të njohur botëror në edukimin e trajnerëve të gjeneratave të reja, posaçërisht në fushën e minibasketbollit.

Ky ligjërues ka përvojë të gjerë ndërkombëtare në zhvillimin dhe vlerësimin e sistemeve të edukimit të trajnerëve.

Ai gjithashtu ka kryer hulumtime shkencore mbi stërvitjet e performancës së lartë dhe zhvillimin pozitiv dhe të drejtë te basketbollistët e rinj.

Sergio është drejtori i projektit të njohur globalisht iCoachKids.

Përcjellja e klinikës është e obligueshme për trajnerët e gjeneratave të reja./FrontOnline/

Black Friday –  Eja dhe ndaj emocionet e zbritjes ekstreme në Comodita Home

Të tjera