×
Etiketë: udhëzimit
Ekonomi18 Shtator 2020
Përfaqësues të Ministrisë së Financave kanë thënë se së shpejti pritet udhëzimi administrativ për heqjen e pagesës së tatimit, që ishte si kush për regjistrimin e automjeteve. Por, në anën tjetër përfaqësuesit e komunave po...
Lajme07 Gusht 2020
Ish-ministri i Shëndetësisë nga radhët e PDK-së, Uran Ismaili, tani deputet i kësaj partie, ka kritikuar ashpër ministrin e tanishëm të Shëndetësisë në Kosovë për pezullimin e udhëzimit administrative për unifikimin e çmimit të barnave....
Lajme05 Gusht 2020
Oda e Farmacistëve të Kosovës (OFK) ka reaguar ndaj vendimit të fundit të ministrit të Shëndetësisë për Shfuqizimin e Udhëzimit Administrativ nr. 02/2019 për rregullimin e çmimit të produkteve dhe pajisjeve medicinale. Këtë vendim të...
Lajme04 Gusht 2020
Ministria e Shëndetësisë ka marrë vendim që të shfuqizojë udhëzimin administrativ për rregullimin e çmimeve të produkteve dhe pajisjeve medicinale. I menjëhershëm ka qenë shpjegimi i MSH-së për këtë çështje, ku thuhet se udhëzimi për...
Lajme04 Gusht 2020
Sekretari i Partisë Demokratike të Kosovës, Uran Ismaili, ka kritikuar ashpër ministrin aktual të shëndetësisë Armend Zemaj, i cili ka shfuqizuar udhëzimin administrativ që rregullonte çmimin e barërave në nivel vendi dhe u kursente qytetarëve...

FrontOnline, © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara.