×
Etiketë: shkurtuar
Lajme22 Shtator 2020
Zgjedhjet e parapara lokale për vitin e ardhshëm rrezikojnë të mos mbahen, si shkak i shkurtimeve buxhetore. Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka paraqitur në Ministrinë e Financave planifikimin buxhetor për organizimin e këtyre zgjedhjeve, e...
Bota/Rajoni18 Korrik 2020
Sipas një studimi britanik, koronavirusi e ka shkurtuar pothuajse për dy vjet jetëgjatësinë e burrave dhe grave. Jetëgjatësia e popullsisë në Angli dhe Uells vazhdimisht ka qenë duke u përmirësuar në 50 vjetët e fundit,...

FrontOnline, © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara.