×
Etiketë: sensibilizuese
Lajme21 Gusht 2020
Komuna e Gjilanit në bashkëpunim me Policinë e Kosovës, ka nisur sot aktivitetin “Vendose maskën, shpëto jetën”, ku janë të angazhuar të rinjtë e shkollave të mesme dhe organizatave të ndryshme jo-qeveritare, në shpërndarje të...
Lajme08 Korrik 2020
Ministria e Shëndetësisë ka shpërndarë një video sensibilizuese për masat dhe rekomandimet që duhet të ndiqen për të parandaluar përhapjen e Covid 19. Nga MSH bëhet apel që të lahen duart disa herë në ditë,...
Lajme26 Qershor 2020
Organizata joqeveritare “Voice of Roma, Ashkali and Egyptians in Kosovo” po synon të senzibiliozojë prindërtit që të bëjnë regjistrimin e fëmijëve të tyre në shkolla. Kjo kampanjë me moton “Edukimi është çelësi i suksesit” ka...

FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.