×
Etiketë: premton
Ekonomi15 Qershor 2020
Në ditën botërore për Parandalimin e Abuzimit me të Moshuarit, ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica ka vizituar Shtëpinë e të Moshuarve në Prishtinë. Nga kjo qendër ku qëndrojnë rreth 70 të moshuar,...

FrontOnline, © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara.