×
Etiketë: mësimdhënësve
Lajme10 Shtator 2020
Ministria e Arsimit ka vendosur që viti i ri shkollor në Kosovë të filloj më 14 shtator. Nga Ministria e Arsimit dhe Sindikata e Bashkuar e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës (SBASHK), janë shprehur të përgatitur...
Lajme08 Shtator 2020
Ministria e Arsimit dhe SBAShK-u janë të gatshëm dhe të përgatitur të nisin fillimin e vitit të ri shkollor në shkolla më 14 shtator. Kështu është thënë nga ministri Ramë Lika dhe kryetari i SBAShK-ut,...
Lajme09 Korrik 2020
Çështja e mësimdhënësve të cilët kanë probleme shëndetësore të mëdha e duhen të punojnë, ka disa vite që mbetet një problematik në vete, e të cilët sot e trajtoj në Kuvend deputetja nga radhët e...

FrontOnline, © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara.