×
Etiketë: konstituohet
Lajme29 Shtator 2020
Në Kuvendin e Republikës së Kosovës, sot u konstituua Grupi i Deputetëve të Gjelbër i Legjislaturës së VII. Sipas Grupit me përfaqësim gjithpërfshirës politik, avancimi i politikave të gjelbra në vend, përveç se ndikon pozitivisht...
Bota/Rajoni23 Shtator 2020
Është konstituar përbërja e re e kuvendit në Malin e Zi, në të cilin shumicën do ta kenë tre koalicionet: “Për ardhmërinë e Malit të Zi”, “Paqja është kombi ynë” dhe “E zeza mbi të...
Bota/Rajoni04 Gusht 2020
Në Maqedoninë e Veriut sot pritet të zhvillohet seanca konstituive e parlamentit të ri, të dale nga zgjedhjet e parakohshme të 15 korrikut. Seanca do të drejtohet nga kryeparlamentari ne largim Talat Xhaferri dhe nën...
Bota/Rajoni03 Gusht 2020
Në Serbi është bërë konstituimi i përbërjes së re të kuvendit. Derisa seanca po mbahej, dhjetëra njerëz protestuan para ndërtesës së kuvendit, duke brohoritur se kjo legjislaturë nuk ka legjitimitet. Me betimin e deputetëve, fillon...
Bota/Rajoni30 Korrik 2020
Kryetari i Kuvendit të Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi e nënshkroi vendimin për thirrjen e seancës së parë konstituive të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut. Seanca konstitutive do të mbahet më 4 gusht,...
Lajme24 Korrik 2020
Nën kryesimin e ministrit të Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica, është konstituuar Këshilli i ri Ekonomik-Social i Kosovës (KES), ku dhe janë prezantuar edhe anëtarët e rinj të Këshillit. Në takimin e sotëm konstituiv...

FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.