×
Etiketë: dëmtuar
Lajme17 Shtator 2020
Zëvendëskryeministri nga radhët e LDK-së, Driton Selmanaj, gjatë seancës së Kuvendit ka mbrojtur Marrëveshjen e Uashingtonit duke e quajtur arritjen më të madhe të Kosovës prej vitit 2008 kur ishte shpallur pavarësia. “Mundemi të mos...
Lajme31 Gusht 2020
Në mbledhjen e sotme të Kuvendit Komunal, me kërkesën e kryetarit të Komunës së Obiliqit, Xhafer Gashi, nëpërmjet Drejtorisë së Financave, është dorëzuar për aprovim ndarja e një fondi për të mbështetur bujqit e dëmtuar...
Lajme14 Gusht 2020
Rinor Qehaja nga Instituti EdGuard ka thënë se mësimi online i nxënësve në Kosovë, nuk ka sjellë rezultat të kënaqshëm të mësimnxënies. Qehaja u shpreh se këto janë të gjeturat në bazë të një hulumtimi...
Lajme06 Gusht 2020
Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Besian Mustafa, i shoqëruar nga kryetarët e komunave, ka vizituar fermerët e prekur nga demët e breshrit dhe reshjeve të fundit të shiut në Pejë, Istog, Junik dhe...
Lajme03 Gusht 2020
Përveç vështirësive me mësimin online, nxënësit edhe këtë vit shkollor e përfunduan me mungesë të teksteve shkollore. Shpërndarja e librave u ndërpre për shkak të mbylljes së shkollave nga virusi korona. Shumë shkolla këtë vit...
Ekonomi17 Korrik 2020
Shteti i Kosovës, jo rrallë është kritikuar si nga organizatat vendore e ndërkombëtare si dhe institucionet e Bashkimit Evropian për numri e madh të të punësuarve në administratën publike. Zakonisht janë cilësuar si barrë e...
Lajme16 Korrik 2020
Për sa i përket vonesës për implementimin e Pakos Emergjente Fiskale dhe të mos daljes së pagesave të dyta për bizneset dhe punëtorët, Rukiqi ka thënë që e ka vështirësuar jashtëzakonisht shumë gjendjen e bizneseve....
Bota/Rajoni01 Korrik 2020
Vështirësitë e jetës nuk e kanë mposhtur nënë Hankon. Ajo jeton në një apartament në qytetin e Durrësit bashkë me dy djemtë e saj invalidë. Sfidat me jetën dhe gjendjen shëndetësore të djemve të saj...

FrontOnline, © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara.