Gjuha:
×
Etiketë: ardhurat
Bota/Rajoni05 Gusht 2020
Të ardhurat në Buxhet në korrik të këtij viti nga fillimi i krizës së koronavirusit ka shënuar rritje mujore, ndërsa kjo tregon se rivitalizimi i ekonomisë po zhvillohet me një dinamikë të mirë dhe pritjet...
Bota/Rajoni23 Korrik 2020
Kombet e Bashkuara sugjeruan se të ardhurat e përkohshme për njerëzit më të varfër në vendet në zhvillim, mund të ndihmojnë në frenimin e përhapjes së koronavirusit. Një raport i Programit për Zhvillim të OKB-së...
Bota/Rajoni18 Qershor 2020
Shqipëria vijon të mbetet vendi më i varfër i Europës, me të ardhurat dhe konsumin më të ulët për frymë. Sipas të dhënave të publikuara sot nga Eurostat për vitin 2019, shqiptarët kishin të ardhura...
Ekonomi16 Qershor 2020
Të ardhurat nga puna jashtë vendit kaluan vlerën e 200 milionë eurove në tremujorin e parë të këtij viti. Kjo shifër përfshin dërgesat e emigrantëve, por edhe të ardhurat e shtetasve shqiptarë nga puna sezonale...

FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.