Lajme

Sulmohet Njësiti për Përcjelljen e të Burgosurve

Sulmohet Njësiti për Përcjelljen e të Burgosurve
15:11 | 22 Qershor 2020

Shërbimi Korrektues i Kosovës ka njoftuar se është sulmuar sot Njësiti për Përcjelljen e të Burgosurve, raporton Front Online.

Sot, rreth orës 13:50 në oborrin e Gjykatës Themelore në Prizren nga një grup protestuesish është sulmuar vetura e Njësisë për Përcjelljen e të Burgosurve e Burgut të Sigurisë së Lartë, e cila po barte të burgosurin, D.T.

Stafi me të burgosurin janë evakuuar nga ana e policisë dhe janë dërguar në brendi të Stacionit Policor pa ndonjë lëndim, ndërsa vetura e NJPB-së ka pësuar disa  dëmtime.

Auto Mita me një mundësi të mirë për bizneset – për çdo veturë të re, SERVISI FALAS deri në 100…

Të tjera