Lajme

Shpend Ahmeti pret Lulzim Bashën

Shpend Ahmeti pret Lulzim Bashën
09:36 | 21 Korrik 2020

Lideri i Partisë Demokratike në Shqipëri, Lulzim Basha po vazhdon takimet në Kosovë.

Kështu këtë mëngjes ka filluar takimi kryetarin e kryeqytetit, Shpend Ahmeti.

Pas përfundimit të takimit, pritet që Ahmeti dhe Basha të deklarohen për media.

Auto Mita me një mundësi të mirë për bizneset – për çdo veturë të re, SERVISI FALAS deri në 100…

Të tjera