Bota/Rajoni

Shkup, nxënësit protestojnë për provimin pranues

Shkup, nxënësit protestojnë për provimin pranues
11:23 | 22 Qershor 2020

Në shkollën e mesme “Pançe Karagjozov” nxënësit shqiptar janë duke protestuar për shkak se nuk dëshirojnë që të testohen në provimin pranues.

Gjatë konkursit janë paraqitur 166 nxënës, ndërsa duhet pranuar 102 prej tyre.

Testimi është paraparë të mbahen me fillim prej orës 10:00 në lëndët kimi dhe biologji.

Prindërit kërkojnë që të hapet një paralele e re dhe të pranohen të gjithë nxënësit të cilët janë paraqitur në konkurs.

Është koha të shijojmë çokollatën më të mirë..

Të tjera