×
Front TV15 Gusht 2023
Më 18 prill të këtij viti Parlamenti Evropian miratoi vendimin për liberalizimin e vizave për qytetarët e Kosovës. Zyrtarisht heqja e vizave...
Ekonomi12 Gusht 2023
Situata e sigurisë në veri të Kosovës ka ndikuar që numri i bashkatdhetarëve që vijnë nga pikë kalimi kufitar në Merdare, përkatësisht...
Front TV11 Gusht 2023
LDK-ja po konsideron se çdo veprim i Qeverisë së Kosovës për situatën në veri duhet të bëhet në koordinim me aleatët ndërkombëtarë....
Nga Rubrika
Front TV07 Gusht 2023
Sfidë për Shërbimin Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës vazhdon të mbetet mungesa e stafit. Pleurat Sejdiu nga Oda e Mjekëve të...
Front TV05 Gusht 2023
Kryetari i Shoqatës së pensionistëve të Kosovës, Njazi Gashi tha për Front Online se pensioni bazik prej 100 euro është i pamjaftueshëm...
Front TV04 Gusht 2023
Statusi i pazgjidhur, mosdefinimi i kompetencave menaxhuese, nezglizhenca e institucioneve janë vetëm disa nga problemet me të cilat po përballen zjarrfikësit në...
Front TV03 Gusht 2023
Nga nesër do të fillojë zvogëlimi i numrit të pjesëtarëve të Policisë së Kosovës për 25%, në dhe përreth objekteve komunale në...
Front TV02 Gusht 2023
Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal në Kosovës ka nisur procedurat për dorëheqjen e kryetarëve në Veri. Ministri Elbert Krasniqi ka sqaruar...
Front TV01 Gusht 2023
Gazetarët e Kosovës protestuan të hënën në përkrahje të televizionit Klan Kosova në Prishtinë, pas vendimit të Ministrisë së Industrisë për t’ia...

FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.