×
Front TV18 Shtator 2023
Kryeministri Albin Kurti foli në një konferencë për media edhe për mundësinë e zgjedhjeve të reja, të cilat po i kërkon opozita....
Front TV15 Shtator 2023
Pa ndonjë marrëveshje ka përfunduar edhe takimi i 14 shtatorit mes kryeministrit Albin Kurti dhe presidenti serb Aleksandër Vuçiq. Ani, pse që...
Front TV14 Shtator 2023
Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti dhe presidenti i Serbisë, Aleksandër Vuçiq sot kanë zhvilluar një takim në kuadër të dialogut me ndërmjetësim...
Nga Rubrika
Front TV11 Shtator 2023
Çmimet kanë pësuar rritje në çdo sektorë. Jeta është vështirësuar për shumë familje kohëve të fundit si shkak i çmimeve të larta....
Front TV08 Shtator 2023
Ministria e Shëndetësisë nga 6 tetori i vitit 2022 kishte mbetur pa ministër pasi kishte dhënë dorëheqje nga kjo pozitë, Rifat Latifi....
Front TV06 Shtator 2023
“Pezullimi i vendimit për heqjen e regjimit të vizave për kosovarët që nga 1 janari i vitit të ardhshëm do ta vriste...
Front TV04 Shtator 2023
Takimi i radhës i kryeministrit të Kosovës, Albin Kurtit, dhe presidentit të Serbisë, Aleksander Vuçiq, do të zhvillohet më 14 shtator. Kurti...
Front TV01 Shtator 2023
Presidenti i Francës, Emmanuel Macron, ka deklaruar se ndaj Kosovës e Serbisë mund të merren masa nëse nuk sillen me përgjegjësi. Në...
Front TV31 Gusht 2023
Qeveria e Kosovës nuk ua ka siguruar librat nxënësve nga klasa 1 - 9, por i ka subvencionuar prindërit me nga 80...

FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.