×
Ekonomi08 Shtator 2023
Administrata Tatimore e Kosovës vlerëson se ka pasur një performancë të shkëlqyer, pasi ka arritur të ketë mbi gjysmë miliardi të hyra...
Ekonomi08 Shtator 2023
Valon Berisha, drejtor Financiar në Byronë Kosovare të Sigurimit (BKS) tregon se  gjatë periudhës janar-qershor 2023 shitja e policave të sigurimit përfshirë...
Ekonomi07 Shtator 2023
Papunësia në Kosovë, brenda dhjetë vjetësh, ka shënuar rënie për mbi 17 për qind, tregojnë të dhënat e fundit të Agjencisë së...
Nga Rubrika
Ekonomi06 Shtator 2023
Oda Ekonomike Gjermano-Kosovare thotë se Investimet Huaja Direkte të këtij vendi në Kosovë për 6-muajshin e parë këtij viti kanë kapur vlerën...
Ekonomi05 Shtator 2023
Është publikuar në fletoren zyrtare marrëveshja e nënshkruar mes Shqipërisë dhe Kosovës, më 5-korrik 2023 në Tiranë dhe që synon lehtësimin e...
Ekonomi05 Shtator 2023
Dy institucionet e Kosovës nga të cilat varet mbushja e arkës së shtetit - Dogana dhe Administrata Tatimore - kanë shënuar rritje...
Ekonomi05 Shtator 2023
Ish-Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, tash zyrtar Lidhjes Demokratike të Kosovës, Berat Rukiqi, ka drejtuar akuza në drejtim të Lëvizjes Vetëvendosje,...
Ekonomi04 Shtator 2023
Mbi 96 milionë euro ka arritur fitimi i pastër i bankave komerciale për periudhën janar-korrik 2023, fitim ky që nuk është arritur...
Ekonomi04 Shtator 2023
Drejtori i Byrosë Kosovare të Sigurimit Sami Mazreku në një intervistë për “iSIGURIME” tregon për impaktin që ka pasur vendosja e stikerave...

FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.