×
Ekonomi21 Shtator 2023
Pezullimi i vendimit për ndryshimet në Ligjin për Tatimin në Pronë, nga Kushtetuesja rrezikon që të humb afatet që janë paraparë për...
Artikull i Sponsoruar21 Shtator 2023
Kredit kartela më e fuqishme bankare në botë me mundësi infinite për klient, VISA Infinite ateron në Kosovë nëpërmjet Bankës TEB. Banka...
Ekonomi21 Shtator 2023
Prodhimi i Brendshëm Bruto (PBB) gjatë vitit 2022 ka arritur në 8.94 miliardë euro, ku për kokë banori është 5,037 euro, thuhet...
Nga Rubrika
Ekonomi16 Shtator 2023
Deputetja e LDK-së, Hykmete Bajrami, thotë se rritja ekonomike e Kosovës në tre mujorin e dytë të vitit 2023 është “më e...
Ekonomi16 Shtator 2023
Gjykata Kushtetuese është duke e shqyrtuar kërkesën e Zyrës së Rregullatorit të Energjisë, për sqarime lidhur me aktgjykimin e Supremes, përmes së...
Ekonomi16 Shtator 2023
Zëvendëskryeministrja e Kosovës, Emilja Rexhepi ka pritur sot në takim drejtorin e Byrosë Kosovare të Sigurimit, Sami Mazrekun dhe drejtorin financiar Valon...
Ekonomi16 Shtator 2023
Kryeshefi Ekzekutiv i Ndërmarrjes Publike Banesore (NPB), Arton Berisha,  tha se kjo ndërmarrje gjatë tetë muajve të këtij viti ka rritje të...
Ekonomi13 Shtator 2023
Sipas regjistrimit të fundit të popullsisë, të bërë në vitin 2011, Kosova llogaritet t’i ketë 1.739.825 banorë. Ndërkaq, në po të njëjtin...
Ekonomi12 Shtator 2023
Ministrja e Ekonomisë  Artane Rizvanolli, ka bërë të ditur se ende pa u bërë një muaj, kanë pranuar 2 mijë e 781...

FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.