[wp-story]

Lajme

Reduktohen shërbimet shëndetësore në ORL

Reduktohen shërbimet shëndetësore në ORL
13:41 | 27 Shtator 2020

Për shkak të pandemisë, edhe në Klinikën e ORL-së janë reduktuar shërbimet shëndetësore.

Drejtori Thaçi ka treguar se kanë respektuar urdhëresat e Institutit Kombëtar të Shëndetit Publik, andaj edhe është bërë reduktimi i punëtorëve dhe i shërbimeve shëndetësore.

Sipas tij, shërbimet emergjente nuk janë ndalur në asnjë moment.

“Ne sikur edhe institucionet tjera, kemi respektuar urdhëresat e Institutit të Shëndetit Publik dhe Ministrisë së Shëndetësisë -së. Që nënkupton reduktim të punëtorëve, reduktim të punës operative, përfshirë mbylljen e ambulancave specialistike”, ka thënë ai për Front Online..

Thaçi ka treguar se secili pacient që kërkon trajtim në këtë klinikë duhet edhe të testohet për virusin Covid.

Ndërsa sipas tij, 20 punëtorë shëndetësor nga kjo klinikë janë infektuar me këtë virus.

Nga 75 punëtorë që ka klinika e ORL-së, 20 kanë qenë të infektuar të cilët natyrisht ju kanë qëndruar urdhëresave dhe rekomandimeve të instituti Kombëtar të Shëndetit Publik, duke u izoluar dhe duke u trajtuar”, ka thënë ai./Front Online/

“M Sillosi” S’ka nëvojë për panik, grurë ka me bollëk

Të tjera