Lajme

Presidentja Osmani i shpallë zgjedhjet lokale, mbahen më 17 tetor

Presidentja Osmani i shpallë zgjedhjet lokale, mbahen më 17 tetor
10:46 | 15 Qershor 2021

Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani, pas përfundimit të konsultimit me subjektet politike më 2 qershor 2021 dhe në mbështetje të Ligjit për Zgjedhjet Lokale në Republikën e Kosovës ka caktuar 17 tetorin 2021, datë të mbajtjes së zgjedhjeve lokale.

Me të njëjtin vendim, Presidentja Osmani ka udhëzuar Komisionin Qendror të Zgjedhjeve që t`i ndërmarrë të gjitha veprimet e nevojshme për organizimin dhe mbajtjen e zgjedhjeve lokale në përputhje me këtë vendim dhe legjislacionin në fuqi.

Cilësi, gatim dhe shpërblim

Të tjera