[wp-story]

Kronika

Policia arrestoi tre shtetas të huaj të kërkuar nga INTERPOL-i

Policia arrestoi tre shtetas të huaj të kërkuar nga INTERPOL-i
16:38 | 27 Nëntor 2020

Policia e Kosovës, Njësiti FAST Kosova, sot rreth orës 11:00, ka arrestuar tre shtetas të huaj.

Sipas një njoftimi për media thuhet se arrestimi ka ardhur pasi është pranuar informata nga INTERPOL-i, se shtetas nga lindja janë të kërkuar për një rast në një shtet tjetër.

Tutje në njoftim thuhet se arrestimi i këtyre tre personave është bërë vetëm duke u bazuar në pamjen e tyre, pasi të njëjtit nuk posedojnë dokumente personale.

“Policia do ta trajtojë bashkë me institucione vendore dhe ndërkombëtare ketë rast dhe do të merren hapat e më tejmë bazuar në procedura ligjore”, thuhet në njoftim.

Auto Mita me një mundësi të mirë për bizneset – për çdo veturë të re, SERVISI FALAS deri në 100…

Të tjera