Ekonomi / Artikull i Sponsoruar

Petrol Company shpërblen klientët e saj për kampionatin EURO 2020

Petrol Company shpërblen klientët e saj për kampionatin EURO 2020
16:37 | 23 Korrik 2021

Gjatë kampionatit Europian UEFA EURO 2020, Petrol Company ka zhvilluar aktivitete të ndryshme për të gjitha ndeshjet e kampionatit përmes rrjeteve sociale te saj Facebook dhe Instagram, ku ka dhuruar shpërblime të shumta gjatë gjithë kohës, duke dhënë si shpërblim : Pushime në Stamboll, Pushime në Shqipëri, Derivate Falas, si dhe Ushqim falas në restaurantin e saj Be Happy.

Më poshtë mund të ndiqni videon me disa nga fituesit e finales UEFA EURO 2020 –

ITALI vs ANGLI (1-1) të cilët kanë qëlluar rezultatin në rrjetet sociale.

#Instagram
– Fituesit e finales UEFA Euro 2020 – ITALI vs ANGLI (1-1) – në Facebook
1. Bekrije Beki Zeqiri – Pushim 3 ditë në Stamboll për dy persona
2. Rizah Gervalla – Pushim 3 ditë në Shqipëri për dy persona
3. Fis Nik – Pushim me mengjes në Venus Hotel për dy persona

– Fituesit e finales UEFA Euro 2020 – ITALI vs ANGLI (1-1) në Instagram

1. @flornesa_hairstyle – Pushim 3 ditë në Stamboll për dy persona
2. @burbuqeshasha – Pushim 3 ditë në Shqipëri për dy persona
3. @andigubetini – Pushim me mëngjes në Venus Hotel për dy persona

Fituesit janë përzgjedhur sipas kohës që kanë qëlluar rezultatin.

Kush janë parakushtet efektivitetit dhe efiçiencës?

Të tjera