Ekonomi

Oda Ekonomike dhe Ministria e Industrisë dakordohen për rritje të bashkëpunimit

Oda Ekonomike dhe Ministria e Industrisë dakordohen për rritje të bashkëpunimit
15:59 | 11 Janar 2022

Sot përfaqësuesit e Odës Ekonomike të Kosovës dhe ata Ministrisë së Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë mbajtën një takim.

Palët u dakorduan që të rrisin bashkëpunimin ndërmjet dy institucioneve.

Mes tjerash, Ministrja Rozeta Hajdari, Sekretari i Përgjithshëm i OEK-ut z. Parim Bajrami, Kryesuesi i Kuvendit të OEK-ut z. Ruzhdi Kurtishaj dhe Kryetari i Shoqatës së Naftëtarëve z. Fadil Berjani, diskutuan për mundësinë e rritjes së kapaciteteve të OEK-ut, mbështetje në organizimin e panaireve dhe përpilimin e analizave ekonomike.

Njoftimi i plotë:

Black Friday –  Eja dhe ndaj emocionet e zbritjes ekstreme në Comodita Home

Të tjera