Lajme

Nënkryetari i Mitrovicës kotet pak gjatë seancës

Nënkryetari i Mitrovicës kotet pak gjatë seancës
15:32 | 25 Qershor 2020

Nënkryetarit Faruk Mujka duket se nuk i kanë interesuar shumë për diskutimet në seancën e Kuvendit Komunal.

Teksa flisnin asamblistët, Mujka gjeti kohë të kotet paksa, shkruan Jepi Zë.

E sapo e njoftuan nga asamblistët e tij se po xhirohet, Mujka ngritët dhe e rrit interesimin.

Sidoqoftë, seanca po vazhdon dhe po diskutohet për pikat e rendit të ditës.

 

“Petrol Company” në natën e “Kurban Bajramit” e bën me shtëpi të re familjen nga Skenderaj

Të tjera