Ekonomi

Në fund javë do të “kallet” Ulqini

Në fund javë do të “kallet” Ulqini
15:14 | 16 Qershor 2020

Një eveniment i organizuar nga kompania “Sharr Travel”, do ta “kall” të dielën Ulqinin. DJ të njohur nga Kosova, por edhe më gjerë do të përformojnë të shtunën gjatë ditës në plazh, deri sa në mbrëmje një përformacë të pa parë deri më tash do ta realizojnë në “H2O”.  

Ruzhdi Kurtishaj, pronar i kompanisë “Sharr Travel” thotë se  kompania e tij është duke përgatitur pako të ndryshme me çmime promovuese për qytetaret nga Kosova që  dëshirojnë të kalojnë pushimet verore, apo edhe vikendet në bregdetin shqiptar, apo atë malazez.

https://www.facebook.com/SharrTravel/videos/715696119196710/

“Nga java e kaluar ne kemi filluar me organizime të shumta në Shqipëri dhe Mal të Zi. Ketë vikend, pra të shtunën dhe të dielën kemi një mbrëmje të veçantë e cila do të organizohet në ‘Hotel Continental’ në Ulqin. Për të gjitha ata që dëshirojnë të  na bashkohen për të festuar së bashku  nisja e organizuar do të bëhet të premten në orën 8 të mëngjesit, deri sa akomodimi në  hotel do të bëhet në ora 15:00. Në mbrëmje do të ketë përformojnë të DJ-ve. Të shtunën në ora 13 do të nis përformojnë në plazh për të përfunduar në mbrëmje në ‘H2O’ do të përformojnë DJ DAGZ ku për klientët tanë do të jetë hyrja falas. Të dielën në ora 11 do të bëhet lirimi i hotelit, deri sa nisja e organizuar për Kosovë do të bëhet në orën 16” ka thënë ai.

Sipas tij, të gjithë ata që dëshirojnë të përjetojnë një kënaqësi të veçantë gjatë vikendit për dy natë fjetje, tre natë qëndrimi, mëngjesi dhe darka në hotel kompania do ta ofroj kundrejt një çmimi promocional prej 70 euro.

Një delegacion i Prince Coffee viziton plantacionet e kafesë në Indi

Të tjera