[wp-story]

Bota/Rajoni

MPB: 324 persona në izolim, 88 në vetizolim

MPB: 324 persona në izolim, 88 në vetizolim
10:03 | 15 Qershor 2020

Gjatë ditës së djeshme në gjithë territorin e Maqedonisë 324 personave iu është dhënë vendimi për izolim, ndërsa 88 persona kanë nënshkruar deklaratën për vetizolim.

Nga ana e policisë janë bërë kontrolle tek personat në izolim dhe vetizolim, ndërsa është konstatuar se një person nuk ka respektuar masën e vetizolimit.

Gjithashtu është konstatuar se 620 persona nuk kanë respektuar masën e mbajtjes së obligueshme të maskës mbrojtëse.

Benzinë vetëm 1.05 euro në Petrol Company e shumë zbritje tjera në “Be Happy Restorant” dhe Market

Të tjera