Vip

Meda dhe Lulja me pamje krejt tjetër kur ishin të rinj

Meda dhe Lulja me pamje krejt tjetër kur ishin të rinj
16:27 | 14 Shtator 2021

Meda dhe Lulja janë çift shembull për të tjerët.

Dyshja me momente të shumta për ndjkeësit qëndrojnë aktiv në forma të ndryshme.

Pasi që kanë një aktivitet të jashtëzakonshëm në rrjete sociale, janë aktiv edhe në lajme.

Në një imazh të postuar në instargram shikojeni se çfarë ndryshimi kanë pësuar dyshja.

Mos të harrojmë, dyshja janë prindër të tre fëmijëve.

“Petrol Company” në natën e “Kurban Bajramit” e bën me shtëpi të re familjen nga Skenderaj

Të tjera